bebeğim büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

13 Kasım 2011 Pazar

D.Ö-D.S Seni seviyorum İyi ki doğdun...

Kendimi özetlicek olursam D.Ö yani Demir'den önce ve D.S.Yani Demir'den sonra diye özetliyorum.3 yaşına cuma günü yani 11.11.11 de girdin aşkım.İlk doğum gününü Okulda arkadaşlarınla ve öğretmenlerinle kutladık ben de işten biraz erken ayrılıp yanına geldim.Önce oyunlar oynadınız sonra benim getirdiğim simitten yediniz sonra senin isteğin üzerine Meltemcim (http://www.meltemmutfakta.com/) sağolsun pastana ruhunu katmış BUZZ VE WODDY harikaydı hele pastanın tadı muhteşemdi.Sen de arkadaşlarınla çok eğlendin sonra seninle birlikte bir oyuncakçıya gidip baban ve kendim için hediye aldım sen ford hastası olduğun için ford kamyon istedin bir de çekici hastalığın sebebiyle Şimşek'in arkadaşı Neytın dan aldık.Eve geldik baban GS topu almış sana kameraya çekilen doğum gününü izleyip yattın.Cumartesi günü ise Efsun Teyzen,Nur Teyzen,Ebru Teyzen,Deniz Teyzen,Bülent,Cem,Tamer,Yunus,tabi Poyraz ve Naz'ın katılımıyla 3 yaş 2. doğum gününü evimizde yaptık. Parti süslerini (http://www.partiistanbul.com/)dan Gelenlere bu günün anısı olsun diye senin resminde olan buzdolabı mıknasıtısı hediye ettik:)) http://www.fotomagnet.net/ Ve tabiki pastaa... Meltem sen iyi ki yıllar sonra çıktın karşıma pasta değil şiir seninki.Evdeki partide Ceylan Demir'e sor nasıl bir şey istiyorsa onu yapalım dedin o zamana kadar ben senden düz bir Şimşek yapmanı isticektim. Demir demesin mi D HARFİ olsun otoban olsun üzerinde Şimşek ve Neytın olsun dedi ben tabi şok Meltem kendin kaşındın canım:)Hele ki araba yapıp arkasında plaka da 34 DMR 03 yapmışsın ya sen olayı bitirmişsin dedim.Yaptığın kurabiyeler de harikaydı.Çocuklar ellerinden düşürmediler kurabiylerinden ben de yedim ben onların içindeki sevgiyi hissettim yolun açık olsun canım arkadaşım... Annecim iyi ki bizim oğlumuz olmuşsun seninle olmak demek hayatın anlamı sen bizim canım aşkımız her şeyimissin pamuğum seninle geçirdiğimiz her günden heyecanlanıyor seni çook seviyoruz hep sağlıklı mutlu birlikte nice uzun senelerimiz olsun ağız tadıyla keyifle...

1 yorum:

  1. Ceylancım bende yıllar sonra karşılaştığımız için çok mutluyum:)Çocukluk arkadaşım büyümüş hatta birde bebişi olmuştu :)
    Güzeller güzeli anne,oğlun için yazdığın bu yazı beni çok duygulandırdı,çok garip oldum anne değilim ama duygunu hissetmemek imkansız:)
    Allahım bu güzel ailenin gözlerindeki ışığı her geçen yıl arttırsın :) mutluluğunuz katlanarak artsın:)
    Gelelim Demir bebeğimize yakışıklı paşayı kocaman öpüyorum pastalarım ve kurabiyelerim ömür boyu şans ve uğur getirsin:)
    kocaman öpyorum sizi.)

    YanıtlaSil