bebeğim büyüyor

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

24 Ocak 2011 Pazartesi

Hastalık....

Aşkım 18 ocak'tan itibaren ateş,ishal,kusma en son da gözünün konjoktiviti eklendi tam oldu yani,Salı akşm eve geldim babannenler o gün gidiyordu baban Antalya'dan grip geldi sağolsun sonra babannen hasta oldu salı akşam eve gedliğimde biraz seni sıcak hissettim biraz da öksürüyodun sanki ama abarttım heralde deyip Elif Teyzen ve Kerem'i de çağırdık beraber kapalı havuza gittik 1 saat kadar yüzdük Kerem'le deli gibi oynadın sonra eve geldik. Evde de süper kaynaştınız kah benle kah Elif Teyzenle boğustunuz bu arada kayıtlara geçmesi açısından yazıyorum senin 2 süt annenden ilki Elif Teyzen diğeri ise hastalığından dolayı bu cumartesi de gidemediğimiz Derin'in annesi Selda Teyzen süt annelerinin kıymetini bil tatlım annnenin sütü gelmeyince ilk 3 gün cok cok onları emdin:)Çarşamba günü geldiğimde ateş 38 olmuş pelte bir şekilde yatıyordun öksürük de cabası havuzda üşüttüğünü hiç zannetmiyorum orası çok sıcak ya babandan ya da babannenden ya da dışarda kaptın ama fena kaptın.... Perşembe ve Cuma da ateşin devam etti doktorun sadece öksürük için sinecod grip için aferin plus ateş için dolven verdi antibiyotik almadan umarım atlatırız hala kön kön öksürüğün devam ediyor buna da şükür yanlız gözün sanırım yine konjoktivit oldu çünkü gözüm acıyor diyosun açıkçası kararsızım tekrar doktora götürsem mi geçen verdiği damlaları mı damlatsam çünkü doktora gitmelerimiz hep işkence oluyor korkuyorum bu arada annenin son bombası meğer körmüşüm haberim yok dalga geçiyorum doğru söyleyin bana ben Demir'i sarışın yeşil gözlü olarak görüyorum yoksa kara yağız delikanlımı lütfen açıklayın diyorum... Perşembe günü doktora gittim gözüm iki gözüm de astigmat ve 2 numara çıktı yani bundan sonra dört gözlü bir annen olacak :)öncesinde herkesin böyle dünyayı bulanık gördüğünü zannediyordum:) Bu arada tuvalet alışkanlığımızda olumlu gelişmeler var artık kasların daha güçlü tutuyosun hala söylemiyorsun biz otutturunca yapıyosun ama en azından ortalığa yapmıyorsun,caliou ile birlikte gidiyoruz tuvalete onun da çişi gelmiş koş diyorum ancak o zaman yoksa sen anne çişim var demiyorsun.Yanlız artık dışarı lazımlık taşımıyoruz dışarda klozet adaptörüne yapıyosun evde de canın neye istiyorsa ona:) Cuma günü Efsun Teyzen yine taşınıyor ananen geliyor cumartesi yine kuzen günümüz var ve pazar da babanın doğumgünüsü....

2 yorum:

  1. gelmiş geçmiş olsun.İnşallah bir daha kapınızı çalmaz hastalık illeti...Astigmatınız için ise yalnızca geçmiş olsun diyebiliyorum.Tedavisi yalnızca gözlük zannedersem....Bu çocukalrın Coiliu aşkı nedir çözemedik vallahi...Çok başarılı demekki ..

    YanıtlaSil
  2. çok teşekkürler astigmat için dört göz olmaktan başka çare yok:) caliou gerçekten başarılı ben de severek izliyorum:)

    YanıtlaSil